Hírek cégünkről

'19 November

Városliget Gázvezeték rekonstrukció

Frissítettük cégünk weboldalát:
2018 évben sikeresen elvégzett munkáinkról a referenciák menüpontban láthatóak képek, melyek aktualizálva lettek. Emellett Galériánk is frissült.

2019-ben eszközparkunk bővült, egy Komatsu WB93R traktorkotróval, illetve egy Mercedes Ateco típusú 7,5 tonnás billencs teherautóval mellyel a szigorúan korlátozott behajtási övezetekbe való bejutás is könnyedén vehető, végül de nem utolsó sorban sikerült lecserélni a Citroen Jumper platós kisteherautónkat egy újszerű Mercedes Sprinter platós kisteherautóra.

Idei munkáinkról röviden:

2019-ben Colas-Alterra Zrt. megbízásából Budapest XIV. ker Városligeti gázvezeték rekonstrukciós projektben vettünk részt, mely összetett kihívást jelentett, több munkarészből tevődött össze.
A Ligeti gázvezeték rekonstrukció lényege, hogy a Városliget Zrt. elhatározta az NKM Földgázhálózattal közösen, több a Ligetet jelenleg átszelő, üzemelő vezetékeket kihelyezik az aszfalttal burkolt fő közlekedési útvonalakra, a zöldövezetekből.

A munkálatok során elvégzendő feladataink az alábbiak voltak:
XIV. kerület Stefánia úti DN110-es PE nagyközépnyomású gázvezeték, illetve két nagyobb munkarész; XIV. kerület Dózsa György út és Hősök tere és környéke projektek.
Összesen több mint ~1600 méternyi DN200-as acél nagyközépnyomású vezeték, és ~200 méternyi DN400-as acél kisnyomású vezeték fektetés és a hozzá kapcsolodó alépítményi feladatokat kellet elvégeznünk.

'17 Október

Jósika utcai gázvezeték

A Colas-Alterra Zrt. megbízásából július- augusztus hónapban a VII. kerületi Jósika utcában folytattunk gázvezeték rekonstrukciós munkálatokat alépítményi szinten, határidőre elkészült az összetett projekt, melyet 4-es forgalomtechnikai ütemváltás bonyolíttot.
Jelenleg a szintén VII. kerületi Kazinczy utcában dolgozunk gázvezeték rekonstrukciós munkálatokat, alépítményi alvállalkozóként.

Sikeres beszerzésre került egy JCB8035 ZTS minikotró mellyel a Caterpillar minikotrónkant nyugdíjaztuk.

'17 Május

A Colas-Alterra Zrt. megbízásából a Budaörs Nádas utcai ÜPE anyagú szennyvíz nyomóvezetéket cégünk építheti, a munkálatok jelenleg is folynak.
Vezeték hossza 800 méter, a munkálatok várhatóan június közepéig tartanak.

Márciusban lehetőségünk adódott a Pannon Projekt keretében a Budapesti Fővárosi Állatkert területén dolgoznunk, amelyről képeket galériában találhatóak.

'16 December

Az év végén nagy örömünkre sikerült megvásárolni az új telephelyünket cca. 2500 m2. A régi bérlemény volt, annak minden hátrányával. A képekből kitűnik, hogy van mit renoválni az épületen, ill. a területen, de tavaszra szebb képet fog mutatni. Galériánk is frissítve lett. Évközi munkáink is felkerültek a referenciáink közé, egy párat említve: 
 • Bp. Koreai Nagykövetség telken belüli gázvezeték rekonstrukció
 • Budaörs DN 1200 betoncsatorna építés
 • Bp. VII. ker. Péterfy Sándor u. gázvezeték rekonstrukció alépítmény munkarész
 • Bp. XII. ker. MOM park, szivárgó építés
 • Bp. VII. ker. Dob u. (Klauzál tér. Erzsébet krt. között) alépítmény munkarész
   

'16 Május

 • A Budapest I. kerület Lisznyai utcai gázvezeték rekonstrukciós munkát befejeztük, napokban aszfaltozás kötő és kopóréteg beépítés zajlik, majd levonulás.
   

'16 Április

Nyomvonal marás
 • A héten megkezdődtek Budapesten az I. kerületi Lisznyai utcai gázvezeték rekonstrukciós munkálatok amelyet cégünk kivitelez,
  új polietilén anyagú gázvezeték fektetés a felvonulást követően 04.25-ei héten indul.
 • Cégünk idén megkapta a megbízható cég tanusítványt a megbizhatoceg.com odaltól:

'16 Március

Üdvözlök mindenkit, megkezdődött az év cégünk számára, egy ipari csarnok lebontását kaptunk feladatul Dorogon
amellyel már végeztünk is, galériában látható pár kép. Kibővített eszközparkkal várjuk az új év feladatait- munkáit.

'15 November

Elkészült a Biatorbágy Viadukt alatti körforgalom. Örülünk, hogy részt vehettünk ebben a szép, ám nagyon feszített munkában. 
Aki arra jár, talán értékeli a résztvevők odaadó munkáját. Galériánkat frissítettük, pár képpel amely itt készült munkálatok közben.
-  Zámbó Gyula 

'15 Október

Folytatódnak a csatornázást követő munkálatok Biatorbágyon útépítés- aszfaltozás és vízelvezető műtárgyak és hozzátartozó fedlapok beállítása- szegélyezések, amelyben cégünk is részt vesz.
Közben a csapat egy része Budapesten egy újabb munkába fog belekezdeni ahova jelenleg készülünk adott létszámmal felvonulni.
Újabb hír: megérkezett Lengyelországból vásárolt Bobcat 873-as gépünk is, fenti képen látható.

'15 Szeptember: Biatorbágy körforgalom építés

Szeptember elején megkezdődött Biatorbágyon a viadukt alatti körforgalom építése. Solymárgáz Kft. végzi az építéshez kapcsolódó csapadék csatornák kivitelezését.
Ez több mint 700 méter nagy átmérőjű csőfektetést jelent. Nehezíti a helyzetünket, hogy a határidő nagyon rövid, mert az engedélyeztetési eljárás elhúzódott.
A munkálatok jól haladnak, így reményeink szerint tudjuk tartani a határidőt.
-  Zámbó Gyula 

 

Oldalak

Feliratkozás Kezdőoldal hírcsatorna csatornájára
Go to top